Shellac decerat fulgi / Negru Granat - 1 kg

165,00Lei

Disponibilitate:
3
Cod produs:
FT586384
SKU:
BRM-0011NE
Marca:
Borma Wachs

Nu a fost încă evaluat
Scrie un comentariu

CANTITATE: 1 KG

SHELLAC DECERAT DE CULOARE PORTOCALIE POTIRIVIT PENTRU PREPAPRAREA LACULUI NATURAL CU APLICARE MANUALĂ SAU PENTRU ALTE PROCEDURI DE FINISARE ȘI RESTAURARE. SHELLACUL DECERAT COLORAT PERMITE OBȚINEREA DE DIFERITE NUANȚE, FĂRĂ ADITIVI CHIMICI.

MODALITATE DE FOLOSIRE:

 • Dizolvați shellacul cu alcool 99%, Pentru prima mână, proporția fiind de 300 g./l.

   

   

   

   

 • Așteptați 24 ore, apoi filtrați soluția și aplicați stratul de bază pe suprafata pregătită în prealabil.

   

   

   

   

 • Pentru finisare, se recomandă reducerea concentrației prin adăugarea a încâ 200 g de alcool tehnic pentru fiecare 100 g de soluție inițială, amestecul fiind astfel mult mai ușor de aplicat. Soluția astfel obținută va fi mult mai potrivită pentru straturile superioare, de finisare.

   

   

   

 • În caz că aplicarea soluției de shellac se face cu tamponul, împrăștiați pe substrat câteva picături de ulei pentru polișare Borma Wachs Bio-Polierol (cod 3965) pentru a lubrifia suprafața cu scopul îmbunătățirii fluenței de aplicare. Pentru a eimina eventualele rotocoale rezultate pe suprafața finisată cu shellac, utilizați Borma Wachs Finishing Spirit (cod 3917).

 •  

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 19 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, Piața Traian nr 6, colț cu str. Anton Pann). NU mai expediem cu Fan Curier datorita problemelor repetate si nerezolvate sistematic!

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar showroom Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro