HOLZ 2000 Solutie pentru protejarea lemnului 1L

57,50Lei 53,50Lei

Disponibilitate:
1
Cod produs:
FT325125
SKU:
BRM-0084
Marca:
Borma Wachs

Nu a fost încă evaluat
Scrie un comentariu

Cantitate: 1L

HOLZ 2000 este un produs de uz profesional folosit pentru protecția și tratarea tuturor tipurilor de lemn atacate de dăunători: cari, mucegai, microorganisme, insecte etc. Substanța activă, Permethrin (EC 258-067-9), este autorizată de Agenția Europeană pentru Compuși Chimici. 

Timpul gradual de uscare favorizează o penetrare mai profundă a soluției, fără a lăsa urme sau pete după aplicare, lemnul se poate acoperi cu orice fel de finisaj după realizarea tratamentului cu Holz 2000. Acționează eficient asupra dăunătorilor și insectelor, fără a altera fibra lemnului, garantează un rezultat foarte bun de tratament, prevenție și exterminare a tuturor dăunătorilor, cum a fi cari sau alți paraziți dăunători lemnului.

MOD DE UTILIZARE:

Produsul se folosește pe suprafețe ce prezintă urme de coroziune sau pe lemn slăbit, aplicați din abundență soluție folosind o pensulă, prin pulverizare, sau dacă este posibil, prin imersie în soluție. Pentru a îmbunătăți efectele tratamentului, este recomandată acoperirea suprafețelor tratate cu o folie ce permite menținerea suprafețelor impregnate cu soluție penru timp cât mai îndelungat.

 

Lăsați produsul să acționeze 12-24 ore, în funcție de tipul lemnului și de cantitatea de soluție ce a fost aplicată.

 

Pentru a preveni reapariția dăunătorilor, corectați/chituiți și șlefuiți suprafețele. Înainte de a aplica straturile de finisaj, decideți dacă ar mai trebui aplicat un nou tratament cu soluție Holz 2000. În caz că este necesar, repetați pașii 1-3.


După uscarea completă a suprafețelor și curățarea de impurități, praf și alte reziduuri, aplicați finisajul dorit pe suprafață.

 

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 20 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 49, parter.

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar magazin Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro