BeaverCraft SK2 - Cutit pentru cioplit linguri

84,50Lei

Disponibilitate:
Cu precomandă
Cod produs:
FT068025
SKU:
SMT-SK2

Nu a fost încă evaluat
Scrie un comentariu
OUT OF STOCK

Wish List   Comparație

Un cuțit pentru cioplit linguri, căni sau boluri din lemn. Lama încovoiată este potrivită și pentru a da o textură deosebită pe suprafața proiectelor tale din lemn. Diametrul lamei este de 30 mm, cuțitul fiind potrivit pentru scobit obiecte mici. 

Cuțitul se poate folosi pentru a ciopli esențe tari de lemn sau pentru a scobi lemn de esență moale. 

Lama îmcovoiată este gândită pentru a crea cu ușurință concavități sau pentru a rotunji interiorul scobiturilor în lemn. Lama din oțel-carbon are tăiș pe o singură parte, astfel, pentru un control mai bun al tăieturii, puteți ghida lama cu un deget sprijinit pe coama lamei cuțitului. Cuțitul este potrivit pentru dreptaci.

Oțelul-carbon necesită întreținere suplimentară, pentru împiedicarea apariției petelor de rugină, lama trebuie uscată bine după spălare și apoi uleiată. Pentru protecția lamei, vă recomandăm uleiul de camelie sau ceara microcristalină. 

Cuțitul are un mâner simplu și confortabil, realizat din lemn de frasin, finisat cu ulei de in 100% natural.

Acaestă unealtă compactă, simplă și extrem de practică poate fi cadoul perfect pentru iubitorii obiectelor prelucrate din lemn, Lama bine ascuțită va face ca orice utilizator să fie încântat de rezultatele obținute prin utilizarea acestui cuțit. Mânerul se așează bine în palmă și oferă ore întregi de folosire a cuțitului fără ca mâna să obosească. 

Cele mai bune cuțite de cioplit linguri sunt cele cu care poți lucra confortabil, cu o lamă care își păstrează tăișul și poate fi ușor de ascuțit - cuțitul care îți oferă rezultatele optime fără a depune mai mult efort decât este necesar în folosire. Cuțitul pentru cioplit linguri BeaverCraft SK2 poate fi răspunsul la toate nevoile tale. 

Specificații: 

  • diametru lamă: 30 mm
  • grosime lamă: 2 mm
  • lungime mâner: 105 mm
  • Lungime totală: 170 mm
  • material mâner: lemn de frasin

Made in Ukraine

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 20 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 49, parter.

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar magazin Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro