Tung Oil 1L - Ulei pur de Tung Borma Wachs

140,00Lei 130,00Lei

Disponibilitate:
2
Cod produs:
FT000307
SKU:
BRM-3992
Marca:
Borma Wachs

Nu a fost încă evaluat
Scrie un comentariu

Ulei 100% natural, extras prin presare din nucile arborelui de Tung. Uleiul de Tung se întărește prin expunerea la aer, rezultând un finisaj transparent care nu îngălbenește lemnul.

Este indicat pentru finisarea mobilierului din lemn de înaltă calitate, a jucăriilor din lemn, a obiectelor din lemn care intră în contact cu alimentele.

  • Nu are miros persistent.
  • Utilizare:  la exterior și interior
 

UTILIZARE:

  • Pe o suprafață de lemn șlefuită, curățată și degresată în prealabil, se aplică produsul uniform cu rola, pensula sau cu o cârpă.

    Pentru a facilita penetrarea în profunzimea lemnului, primele 2 straturi se aplică uleiul de Tung diluat în proporție de 50% cu terebentină.

  • Lăsați uleiul să penetreze în porii lemnului pentru 20-30 minute, apoi eliminați excesul cu o cârpă curată din bumbac. Așteptați cel puțin 24 de ore înainte de a aplica un nou strat de Tung Oil nediluat. Se pot aplica mai multe straturi intermediare, diluate partial sau nu, lăsând 24 de ore după fiecare strat.

  • La 24 de ore după ultimul strat se sterge suprafața de eventualul ulei în exces. Se recomanda 4 straturi de ulei sau chiar mai multe pentru obiecte de exterior.

  • Pentru rezultate optime, frecati usor cu vată de oțel extra-fină ("0000") după fiecare strat.

 

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 20 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 49, parter.

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar magazin Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro