Alcool tehnic 99% - 1 L

44,00Lei

Disponibilitate:
Cu precomandă
Cod produs:
FT000258
SKU:
BRM-AL99.1
Marca:
Borma Wachs

Nu a fost încă evaluat
Scrie un comentariu
OUT OF STOCK

Wish List   Comparație

Alcool tehnic 99%, garantat fără apă. Calitate superioară, special pentru prepararea shellacului, dar nu numai! Are putere mare de dizolvare a fulgilor de shellac și se evaporă rapid.

Se utilizează și pentru diluarea baițurilor concentrate din gama Borma Wachs Holzfarbe.

Nu este comestibil! A nu se înghiți! Foarte inflamabil!

 

UTILIZARE:

  • Dizolvați fulgii de shellac într-un raport inițial de 300 gr. per litru de alcool 99%.

  • După 24 de ore, filtrați soluția rezultată și aplicați substratul de shellac pe suprafața aleasă și pregătită în prealabil. 

  • Pentru straturile de finisare, diluați suplimentar soluția inițială adăugând 200 ml alcool 99% la fiecare 100 ml din soluția inițială. Soluția astfel obținută va fi mult mai potrivită pentru straturile superioare, de finisare.

  • În caz că aplicarea soluției de shellac se face cu tamponul, împrăștiați pe substrat câteva picături de ulei pentru polișare Borma Wachs Bio-Polierol (cod 3965) pentru a lubrifia suprafața cu scopul îmbunătățirii fluenței de aplicare. Pentru a eimina eventualele rotocoale rezultate pe suprafața finisată cu shellac, utilizați Borma Wachs Finishing Spirit (cod 3917).

 

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 19 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, Piața Traian nr 6, colț cu str. Anton Pann). NU mai expediem cu Fan Curier datorita problemelor repetate si nerezolvate sistematic!

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar showroom Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro