Raffir Sparkle - albastru

160,00Lei 140,00Lei

Disponibilitate:
1
Cod produs:
FT-9026
Marca:
Raffir

Nu a fost încă evaluat
Scrie un comentariu

Dimensiuni: 120 x 40 x 25 mm

Raffirul este un produs compus din bucăți de metal și rășină epoxidică colorată din care rezultă texturi unice și contrastante. Metalul folosit este aluminiul, datorită maleabilității acestuia și a rezistenței împotriva coroziunilor. Materialele din compoziție sunt ușor de prelucrat și se poate obține un luciu intens prin lustruirea acestuia. Pentru o prelucrare mai ușoară  este recomandată folosirea apei în procesul de șlefuire, pentru a se evita iritarea provenită din particulele de praf care se produc în urma prelucrării. 

Se recomandă măsuri de protecție standard în timpul prelucării Raffirului, precum mască de protecție împotriva prafului și o aerisire corectă  a încăperii în care se șlefuiește. 

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 20 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, Piața Traian nr 6, colț cu str. Anton Pann). NU mai expediem cu Fan Curier datorita problemelor repetate si nerezolvate sistematic!

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar showroom Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro