Ryoba Yoshiwaka 225 mm - cu adâncime de tăiere ajustabilă

282,09Lei

Disponibilitate:
Cu precomandă
Cod produs:
DSFT-313502
Marca:
Yoshiwaka

Nu a fost încă evaluat
Scrie un comentariu
OUT OF STOCK

Wish List   Comparație

Lățimea tăieturii este mai mare decât grosimea lamei, datorită așezării dinților. Acest fapt ajută la prevenirea îndoirii lamei când se face tăietura. Este prevăzut cu scală de măsurare. Pentru o tăietură precisă, se recomandă a se utiliza o altă unealtă de măsură pentru a seta spatele lamei. Acest fierăstrău este manufacturat de Yoshiwaka, în Miki, provincia Hyogo, Japonia.

Lama de pe acest Ryoba este mult mai subțire decât în mod normal, deoarece ghidajul de adâncime întărește lama. În mod normal, un Ryoba de aceste dimensiuni ar fi trebuit să aibe grosimea lamei între 0.4 și 0.5 mm și lățimea tăieturii între 0.6 și 0.7 mm. Deci, comparativ cu un Ryoba standard, acest fierăstrău are o tăietură mult mai fină, dar datorită ghidajului de adâncime, nu poate face tăieturi mai mari de 48 mm.

Lungimea lamei - 225 mm
Grosimea lamei -  0.3 mm
Lățimea tăieturii -  0.4 mm
TPI de-a latul fibrei -  25 TPI (1 mm)
TPI de-a lungul fibrei - 12 TPI (2 mm)
Adâncimea de tăiere lângă mâner -  43 mm
Adâncimea de tăiere la varful lamei -  62 mm

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 19 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, Piața Traian nr 6, colț cu str. Anton Pann). NU mai expediem cu Fan Curier datorita problemelor repetate si nerezolvate sistematic!

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar showroom Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro