Hartie Shoji 7.2 x 0.94 m - Unryu

100,00Lei

Disponibilitate:
Cu precomandă
Cod produs:
DSFT-312153
SKU:
DCT-715997
Marca:
Generic

Nu a fost încă evaluat
Scrie un comentariu
OUT OF STOCK

Wish List   Comparație

Model tradițional japonez "Unryu" ("dragon in the clouds").

Hârtia Shoji este o hârtie rezistentă, translucidă, din fibră lemnoasă.

Este folosită în casele tradiționale japoneze la divizrea spatților de locuit, dar poate fi folosită și ca element decorativ sau cu funcție practică la crearea de paravane, lămpii japoneze sau poate fi încorporată în structura mobilierulaui.

Albă, simplă (fără model).

Dimensiuni:  7.2 x 0.94 m (6.8 m²)

46 g/m²

Se lipește pe structura din lemn folosind un adeziv special pe bază de orez. Acest adeziv permite dezlipirea facilă (prin simplă umezire) atunci cand se dorește înlocuirea hartiei shoji cu una nouă.

Made in Japan.

Instrucțiuni de montare: 
 
1. Cadrul din lemn trebuie să fie curat, natural, fără urme de grăsime, rășină, ceara, lac. 
Dacă lemnul trebuie lacuit sau ceruit înainte de montarea hartiei shoji, asigurați-vă că nu contaminați suprafața pe care va fi lipită hartia shoji, folosind bandă adezivă de mascare.
 
2. Poziționați cadrul din lemn orizontal, pe o masă sau pe podea. 
Poziționați hartia shoji peste cadrul de lemn și fixati-o temporar de cadru, la un singur capăt, folosing bandă adezivă de mascare.
 
3. Se aplică adezivul special din orez pe cadrul de lemn, sub formă de linie continuă și subțire (1.5 - 2 mm). Ne folosim de diuza integrată a recipientului de adeziv ținută cu capul în jos.
De obicei, diuza din capacul sticlei are și un ghidaj pentru aplicarea liniei de adeziv la distanță constantă față de marginea cadrului.
 
4. Tragem hartia shoji peste cadrul adezivat, presând-o pe fiecare secțiune adezivată folosind un rest din lemn până când toată suprafața a fost acoperită.
 
5. După ce adezivul s-a uscat, preferabil peste noapte, tăiați excesul de hărte cu un cutter ascuțit.
Apoi spray-ați ușor toată suprafața de hartie cu un pulverizator fin cu apă. Acest pas, după uscarea apei, duce la întinderea uniforma a hartiei shoji pe cadru.
 
6. Când veți dori înlocuirea hârtiei shoji, aceasta poate fi ușor înlăturată de pe cadru prin umezirea liniilor de adeziv de orez folosit la montare.
Succes!

 

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 20 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 49, parter.

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar magazin Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro