OTORO - Menghina incleiere pentru tevi 3/4 inch

200,00Lei

Disponibilitate:
Cu precomandă
Cod produs:
DSFT-330800
SKU:
DCT-720470
Marca:
OTORO

Nu a fost încă evaluat
Scrie un comentariu
OUT OF STOCK

Wish List   Comparație

Menghina OTORO - fixare indiferent de dimensiuni. Este formata din capetele de fixare și țeava de diametru 3/4 inch (nu este inclusă), fiind concepută în așa fel încât axa de rotație se afla în centrul țevii. Acest sistem creeaza o presiune uniforma, fara alunecare, iar țeava ofera o stabilitate sporită, ce nu permite curbarea obiectului presat.
Setul conține și un inel ce poate fi montat în capatul liber al țevii pentru a împiedica scaparea piesei mobile a menghinei.
 
Caracteristici:
 
Înalțime falcă - 44 mm
 
Lațime falcă - 45 mm
 
Lungime pivot - 17 mm
 
Potrivite pentru tevi de 3/4" (27 mm diametru exterior). Un capăt al tevii trebuie să fie filetat cu filet tipic de instalații sanitare de 3/4".
 
Mâner ergonomic si usor de utilizat
 
Mecanismul de înșurubare este integrat în interiorul corpului menghinei. Astfel este mai ușor de utilizat și ferit de praf, scurgeri de adeziv și rugină.  
 
Menghinele OTORO, fiind compacte, se pot amplasa aproape una față de cealalta. 
 
Obs: țeava nu este inclusă în set.
 
OTORO DESIGN INC. este o companie fondata în Shizuoka, Japonia, cunoscuta pentru culturile de ceai verde și faimosul munte Fuji. Într-un mediu natural, meșterii au creat o varietate de lucrări cât mai originale, folosindu-se astfel de o varietate de unelte. Cu toate acestea, uneltele convenționale nu sunt de fiecare data potrivite, motiv pentru care OTORO a început sa dezvolte propriul design pentru unelte specifice. Uneltele create de OTORO sunt create din perspectiva meșterului, iar acest lucru le face optime pentru utilizare. Scopul uneltelor produse de OTORO este acela de a ușura rezolvarea problemelor mai dificile ale utilizatorilor. Ele în sine reprezintă revoluționarea uneltelor folosite în tâmplarie. 
 
Numele OTORO
 
Japonia, din punct de vedere culinar, înseamna sushi. Dintre toate felurile de sushi din Japonia, ”Otoro” este facut cu cea mai buna parte din ton, localitatea Shizuoka fiind sursa principala de ton a Japoniei. Numele OTORO a fost inspirat din aceasta sursa pentru a forma partea cea mai buna a uneltelor de tâmplarie, în stilul japonez caracteristic. 
 
Made in Taiwan by OTORO Corp. Japan

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 20 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 49, parter.

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar magazin Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro