Arta lucrului in metal a japonezilor se reflectă și în dălțile realizate de aceștia. Lamele au două părți componente: un corp realizat dintr-un fier moale, ce se continuă cu mânerul și partea tăietoare dintr-un oțel dur, laminat.
 
Lamele dălților sunt concave fapt care ajută la o ascuțire mai ușoară a acestora. În cazul în care, prin ascuțiri repetate, se aplatizează lama, acest lucru nu influențează calitatea dălții, ea pastrându-și un tăiș drept, perfect pentru utilizare.
 
În mod tradițional, aceste dălți se folosesc împreună cu ciocanele japoneze (http://www.finetools.ro/unelte-de-mana/ciocane/DSFT-309705), însă ciocanele din lemn pentru tâmplărie sunt la fel de utile. 
 
Dălțile care poartă bradul Hikoza, de o calitate foarte bună, sunt făcute din oțel carbon nealiat, mai dure și de asemenea mai casante decât dălțile europene. 

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin: Fan Courier sau GLS la tariful unic de 19 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, str. Divizia 9 Cavalerie nr. 49)

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 16:00)
Orar showroom Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro