Termeni şi condiţii

Magazinul virtual www.finetools.ro este proprietatea SC FINETOOLS SRL, persoană juridică cu sediul în Timișoara, Str. Holdelor Nr.6,Bl.B97,Sc.A,Ap.6, jud. Timiș, CUI 29750965 și J35/350/2012, care va fi denumită în continuare Vânzător.

Folosirea acestui website, respectiv înregistrarea unei comenzi, implică: acceptarea de către dumneavoastră a prezenților termeni și condiții și a utilizării adresei de poștă electronică (e-mail) ca tehnică de comunicație la distanță. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a acestui website, se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor.www.finetools.ro își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi, fără o notificare prealabilă. Accesând pagina Termeni și condiții puteți citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.

www.finetools.ro este deținătorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra site-ului, respectiv asupra designului și conținutului acestuia.
Utilizatorul are obligația de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuală ale www.finetools.ro, prevăzute de legislația în vigoare.

Cumpărător va fi denumită în continuare persoana, firma sau o altă entitate juridică ce plasează o comandă.

Comanda este un document electronic de comunicare între cumpărător și vânzător, prin care vânzătorul se obligă să livreze produsele comandate și cumpărătorul este de acord să achite contravaloarea acestora.

Contractul este o comandă confirmată de vânzător.

Produsele sunt bunuri care urmează a fi furnizate de către vânzător cumpărătorului ca urmare a contractului încheiat.

Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.finetools.ro sunt produse noi și în momentul livrării sunt însoțite de factură fiscală, conform legislației în vigoare. Produsele sunt oferite în condițiile respectării prevederilor prezentului contract și în limita stocului disponibil. Din acest motiv, vânzătorul își asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs nu se mai regăsește în stocul magazinului sau din motive independente de vânzător.

Prețurile afișate pe site conțin TVA (19% din valoarea produsului).
Prețul de achiziție tipărit pe factură va fi același cu cel afișat pe site în momentul plasării comenzii. Ne rezervăm dreptul de a schimba prețul produselor fără o notificare prealabilă. Ne asumăm răspunderea că valoarea comenzii nu se va modifica după confirmarea acesteia prin email de confirmare la adresa specificată de dumneavoastră la înregistrare.

Ne străduim să redăm cât mai exact culoarea produselor afișate pe site, însă culoarea pe care o vedeți dumneavoastră depinde de monitorul utilizat și de setările acestuia. Nu suntem responsabili pentru posibilele diferențe de culoare între cea afișată pe monitorul dumneavoastră și cea a produsului.

Depunem toate eforturile pentru a aproxima cât mai bine măsurile, însă pot apărea diferențe datorită particularităților fiecărui articol. Măsurile sunt afișate conform standardelor internaționale.

Dacă www.finetools.ro confirmă comanda, acest lucru va implica o acceptare completă a termenilor comenzii. Acceptarea comenzii de către www.finetools.ro se consideră finalizată atunci când există o confirmare electronică (e-mail) din partea vânzătorului către cumpărător, conform căreia comanda a fost verificată și urmează să intre în procesul de livrare, fără a necesita o confirmare de primire din partea cumpărătorului. Prezentul contract intră în vigoare la confirmarea comenzii de către www.finetools.ro. Confirmarea se face electronic (e-mail) după pregătirea comenzii.

Plata se face la livare numerar.
Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar nu se va efectua livrarea.

Respectăm confidențialitatea datelor clienților și ne angajăm să nu transmitem datele personale ale acestora către terți și să le folosim exclusiv în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) și pentru informări comerciale referitoare la produsele www.finetools.ro.
Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, SC FINETOOLS SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră sau o altă persoană. Scopul colectării datelor cu caracter personal este de a opera și livra comenzile efectuate de dumneavoastră.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată prin poștă pe adresa societății noastre.

Datele personale colectate vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, eventualele promoții, buletinele informative periodice etc. numai cu acordul prealabil al utilizatorului site-ului.
Ne obligăm să nu facem publice sau să nu vindem bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale clienților noștri.
www.finetools.ro nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru ștergerea acesteia.
Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului www.finetools.ro sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul www.finetools.ro, va fi considerată tentativă de fraudă și va fi pedepsită penal conform legislației române în vigoare de către autoritățile competente.

Orice litigiu apărut între utilizatori și www.finetools.ro va fi rezolvat prin cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române.

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin: * Poşta Română (14 lei) * FanCourier (17 lei primul kg, +1.2 lei pentru fiecare kg in plus)

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V: 9:30 - 18:00)
office@finetools.ro