Ghidaj pentru ascutirea cutitelor - Naniwa Japonia

34,00Lei

Disponibilitate:
Cu precomandă
Cod produs:
DSFT-313203
Marca:
Taidea

Nu a fost încă evaluat
Scrie un comentariu
OUT OF STOCK

Wish List   Comparație

Daca sunteți obișnuit cu ascuțirea cuțitelor, cunoașteți dificultatea de a menține un anumit unghi, fix, între lamă și piatră.
 
Acest mic ghidaj de ascuțire de la NANIWA trebuie pur și simplu fixat pe coama cuțitului. În acest fel obțineți unghiul de ascuțire ideal pe care îl puteți menține pentru sesiunile de ascuțire repetate.
Este fabricat din plastic și este prevăzut cu două tije ceramice inserate pe fiecare parte. Acestea sunt în contact direct cu piatra de ascuțit în utilizării, pentru a facilita alunecarea.
 
Asigurați-vă că partea din spate a lamei cuțitului atinge fundul clemei. Acest lucru ne asigură întotdeauna același unghi de ascuțire. Cu ghidajul de ascuțire fixat, deplasați cuțitul înapoi și înainte peste piatra de ascuțit. Pentru ascuțirea vârfului lamei pâna la capat, va trebui să ridicați ușor ghidajul de ascuțire pe o parte. Alternativ, apăsați ușor vârful cuțitului cu două degete; aceasta va ridica ghidajul de ascuțire pe o parte.
 
După terminarea unei parți, repetați produra și pentru cealaltă parte. Daca treceți la o piatră mai fină, va trebui să repetați întregul proces pe ambele părți. Clătiți bine clema dupa utilizare pentru a o avea pregătită pentru o nouă folosire.
 
Care este unghiul de ascuțire pe care îl puteți obține cu acest ghidaj de ascuțire? Unghiul nu poate fi reglat și depinde de lațimea lamei. Pentru un Santoku cu lățimea lamei de aprox. 45 mm, unghiul va fi de aprox. 12°. Pentru cuțite cu lame mai înguste, de exemplu 30 mm, unghiul va fi de aprox. 17°.

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 20 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 49, parter.

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar magazin Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro