Santoku Shigeki Tanaka VG10 damasc - 170 mm

566,43Lei

Disponibilitate:
2
Cod produs:
TNK-SVG10-170W
Marca:
Shigeki Tanaka

Lungimea lamei este 170 mm iar grosimea este 2.5 mm. Lama este din oţel damasc în 32 de straturi. Miezul tăietor este din VG-10, probabil cel mai bun oţel inoxidabil al momentului. Mânerul în stil european este din lemn stratificat şi lăcuit. Lama este semnată manual de Mr. Tanaka. Handmade in Japan!

Cuțite formidabile cu o formă tradițională a lamei create în mod tradițional în micile fierării japoneze de secole, de obicei la un nivel înalt al muncii, în întregime fabricate manual. Astfel de cuțite sunt cunoscute sub denumirea de Wabocho în Japonia. Sunt valoroase pentru experți datorită oțelului cel mai bun, materiale atent selectate pentru mâner si gardă, un nivel înalt de muncă, design original, dar nu în cele din urmă ascuțire extremă .Lamele au de obicei un miez din oțel VG10 peste care au fost forjate mai multe straturi de fier-similar sabiilor samurai. Materialele și formele tradiționale sunt folosite pentru mânere.

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin GLS Curier la tariful unic de 19 lei (indiferent de greutate) | Sau puteți ridica personal produsele din magazinul nostru (Timișoara, str. Divizia 9 Cavalerie nr. 49). NU mai expediem cu Fan Courier datorita problemelor repetate si nerezolvate sistematic!

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V, 10:00 - 18:00)
Orar showroom Timișoara: L-V, 10:00 - 18:00
office@finetools.ro