530,03Lei

Disponibilitate:
Cu precomandă
Cod produs:
TNK-GVG1032-190W
Marca:
Shigeki Tanaka
OUT OF STOCK

Wish List   Comparație

Lungimea lamei este 190 mm iar grosimea este 2.5 mm. Lama este din oţel damasc în 32 de straturi. Miezul tăietor este din VG-10, probabil cel mai bun oţel inoxidabil al momentului. Mânerul în stil european este din lemn stratificat şi lăcuit. Lama este semnată manual de Mr. Tanaka. Handmade in Japan!

Cuțite formidabile cu o formă tradițională a lamei create în mod tradițional în micile fierării japoneze de secole, de obicei la un nivel înalt al muncii, în întregime fabricate manual. Astfel de cuțite sunt cunoscute sub denumirea de Wabocho în Japonia. Sunt valoroase pentru experți datorită oțelului cel mai bun, materiale atent selectate pentru mâner și gardă, un nivel înalt de muncă, design original, dar nu în cele din urmă ascuțire extremă. Lamele au de obicei un miez din oțel VG10 peste care au fost forjate mai multe straturi de fier - similar săbiilor samurai. Materialele și formele tradiționale sunt folosite pentru mânere.

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin: Fan Courier (17 lei primul kg, +1.1 lei pentru fiecare kg in plus) | GLS (17 lei primul kg, + 1 leu pentru fiecare kg în plus) | Ridicare personală din magazinul nostru (Timișoara, str. Divizia 9 Cavalerie 49)

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V: 9:30 - 18:00)
office@finetools.ro