Gyutoh Shigeki Tanaka silver-steel - 180 mm

350,26Lei

Disponibilitate:
Cu precomandă
Cod produs:
TNK-GSS-180W
Marca:
Shigeki Tanaka
OUT OF STOCK

Wish List   Comparație

Lungimea lamei este 180 mm iar grosimea este 2.5 mm. Lama este din oţel silver-steel san-mai în 3 straturi. Miezul tăietor este din silver-steel (inoxidabil). Mânerul în stil european din lemn stratificat. Lama este semnată manual de Mr. Tanaka. Handmade in Japan!

Lama este ascutita pe ambele parti (simetric), deci poate fi folosit atat de dreptaci cat și de stangaci.

Cuțite formidabile cu o formă tradițională a lamei create în mod tradițional în micile fierării japoneze de secole, de obicei la un nivel înalt al muncii, în întregime fabricate manual. Astfel de cuțite sunt cunoscute sub denumirea de Wabocho în Japonia. Sunt valoroase pentru experți datorită oțelului cel mai bun, materiale atent selectate pentru mâner si gardă, un nivel înalt de muncă, design original, dar nu în cele din urmă ascuțire extremă. Lamele au de obicei un miez din oțel carbon peste care au fost forjate mai multe straturi de fier-similar sabiilor samurai. Materialele și formele tradiționale sunt folosite pentru mânere.

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin: * Poşta Română (16 lei) * FanCourier (17 lei primul kg, +1.1 lei pentru fiecare kg in plus)

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V: 9:30 - 18:00)
office@finetools.ro