Firnis pe baza de ulei de in (Kreidezeit) 10 l

422,46Lei

Disponibilitate:
Cu precomandă
Cod produs:
KRDZ-413
Marca:
Kreidezeit

Nu a fost încă evaluat
Scrie un comentariu
OUT OF STOCK

Wish List   Comparație

Ulei pe bază de ulei de in, materia primă pentru fabricarea uleiurilor naturale destinate tratării și protejării suprafețelor din lemn.
 
Consum / necesar: 1 L acoperă cca. 20 mp
 
Este materia de bază la producerea vopselurilor naturale. Produs din in, semințele plantelor sunt stoarse la temperatura camerei și sub presiune, extragerea uleiului facându-se cu un randament de aproximativ 90%. Acest ulei se usucă în contact cu aerul. Lemnul tratat cu ulei de in necesită câteva zile pentru a se usca în totalitate. Pentru a grăbi uscarea lemnului, uleiului îi sunt adăugați diverși solvenți naturali.
 
Nu este recomandată aplicarea pe suprafețe solicitate, se recomandă folosirea uleiului pe zone mai puțin utilizate, în amestec cu diluanți naturali și/sau alte uleiuri naturale.
 
Ulei incolor, de aplicat cu pensula sau cârpa.
 
Proprietăți:
  • Deschis la difuzia vaporilor;
  • Pătrunde adânc în lemn;
  • Nu se fisurează;
  • Economic;
  • Ușor de aplicat;
  • Fabricat din ingrediente naturale.
Compoziție: ulei de in, pigmenți fără plumb (octoat de cobalt și zirconiu)
 
Utilizare: În cazul în care lemnul tratat este puternic absorbant (cum este în cazul mobilei vechi) stratul de grund poate fi format din vernis din ulei de in diluat cu ulei din balsam de terebentină. Se aplică în mai multe straturi subțiri, firnisul din ulei de in nu trebuie să formeze un strat deasupra suprafeței prelucrate, ci trebuie să intre în porii lemnului, acoperindu-l. Imporant: materialul în exces de pe suprafață trebuie îndepărtat înainte de uscare.
 

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin: * Poşta Română (16 lei) * FanCourier (17 lei primul kg, +1.1 lei pentru fiecare kg in plus)

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V: 9:30 - 18:00)
office@finetools.ro