SHABBY - vopsea de creta 375 ml

25,69Lei

Disponibilitate:
309
Cod produs:
FT530651
SKU:
BRM-6570xx
Marca:
Borma Wachs

Opțiuni disponibile

* Culoare Borma Wachs SHABBY:
               
               
               
               
               
               
               
               
       

Cantitate: 375 ml

SHABBY este o vopsea opacă pe bază de cretă, adecvată atât pentru lemn cât și pentru zidărie. Datorită conținutului mare de substanță solidă, oferă o acoperire excelentă, păstrând o foarte bună capacitate de întindere. Astfel se pot obține suprafețe uniforme cu un număr minim de straturi aplicate.

Prin șlefuire, se pot obține suprafețe foarte netede, iar dacă la final aplicăm și un strat subțire de ceară incoloră sau lac mat, vom obține un finisaj mai rezistent și mai plăcut la atingere.

Suprapunând mai multe culori de vopsea SHABBY, prin șlefuire selectivă, se pot obține efecte decorative deosebite, cu aspect vintage sau antichizat.

Vopseaua SHABBY se aplică cu pensula, nediluată. Amestecați bine vopseaua înainte de aplicare și în funcție de durata proiectului, din timp în timp pentru a obține de fiecare dată aceeași nuanță de culoare. Pentru aplicare prin pulverizare, se recomandă diluarea cu apă (se adaugă 30 - 40% apă).

Dupa uscare, vopseaua Shabby se protejează cu un strat de ceară sau de lac. Se poate folosi orice ceară de calitate, noi recomandăm ceara de la Borma Wachs. In cazul folosirii unui strat protector de lac, producătorul recomandă "Lac pe baza de apa pentru mobila Mobilack - Extra mat".

  • Temperatură de aplicare: + 5°C / + 30°C

 

 

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin: * Poşta Română (16 lei) * FanCourier (17 lei primul kg, +1.1 lei pentru fiecare kg in plus)

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V: 9:30 - 18:00)
office@finetools.ro