Alcool tehnic 99% - 5 L

128,79Lei

Disponibilitate:
Cu precomandă
Cod produs:
FT399020
SKU:
BRM-AL99.2
Marca:
Borma Wachs

Nu a fost încă evaluat
Scrie un comentariu
OUT OF STOCK

Wish List   Comparație

Alcool tehnic 99%, garantat fără apă. Calitate superioară, special pentru prepararea shellacului, dar nu numai! Are putere mare de dizolvare a fulgilor de shellac și se evaporă rapid.

Se utilizează și pentru diluarea baițurilor concentrate din gama Borma Wachs Holzfarbe.

Nu este comestibil! A nu se înghiți! Foarte inflamabil!

 

UTILIZARE:

  • Dizolvați fulgii de shellac într-un raport inițial de 300 gr. per litru de alcool 99%.

  • După 24 de ore, filtrați soluția rezultată și aplicați substratul de shellac pe suprafața aleasă și pregătită în prealabil. 

  • Pentru straturile de finisare, diluați suplimentar soluția inițială adăugând 200 ml alcool 99% la fiecare 100 ml din soluția inițială. Soluția astfel obținută va fi mult mai potrivită pentru straturile superioare, de finisare.

  • În caz că aplicarea soluției de shellac se face cu tamponul, împrăștiați pe substrat câteva picături de ulei pentru polișare Borma Wachs Bio-Polierol (cod 3965) pentru a lubrifia suprafața cu scopul îmbunătățirii fluenței de aplicare. Pentru a eimina eventualele rotocoale rezultate pe suprafața finisată cu shellac, utilizați Borma Wachs Finishing Spirit (cod 3917).

 

Scrie un comentariu

Notă: codul HTML nu este interpretat!

Rău            Bun


Continuă

Livrare

Livrăm rapid în toată ţara prin: Fan Courier (17 lei primul kg, +1.1 lei pentru fiecare kg in plus) | GLS (17 lei primul kg, + 1 leu pentru fiecare kg în plus) | Ridicare personală din magazinul nostru (Timișoara, str. Divizia 9 Cavalerie 49)

Contactați-ne

0745 858 618 (L-V: 9:30 - 18:00)
office@finetools.ro